Web Analytics Made Easy - Statcounter

همه اخبار حوزه فرهنگ و هنر از تولد تا اخبار و حوادث یک طرف، عکسی که کاظم هژیر آزاد بر سر پیکر فرزندش ایستاده و نظاره گر بخشی از زندگی اش بود یک طرف. بی تردید یکی از صحنه های دردناک هفته گذشته را کاظم هژیر آزاد رقم زد.

زخم ماندگار هفته؛ پرواز فرزند کاظم هژیر آزاد

آرمان هژیر آزاد هم قربانی کرونا شد تا زوج کاظم هژیر آزاد و زویا امامی بازیگران با کارنامه سینما، تئاتر و تلویزیون با غمی بزرگ و غیر قابل جبران تلخی دنیا را تجربه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظم هژیر آزاد که این روز ها سریال «زخم کاری» را روی پلتفرم فیلیمو دارد و در سال های اخیر با نقش های مختلف مانند گذشته می درخشد غم از دست دادن فرزند را تجربه کرد و به خبر اول جامعه سینما، تئاتر و تلویزیون تبدیل شد.

عکسی که از او و پیکر فرزندش پیش از خاکسپاری در شبکه های اجتماعی دست به دست شد داغ ماندگاری بود که همه همکاران و حتی طرفداران این خانواده هنرمند را نیز مغموم کرد.

خبرگزاری برنا برای هژیر آزاد و همسرش آرزوی صبر دارد.

بازیگر هفته؛ مینا وحید

این روز ها سریال «افرا» به کارگردانی بهرنگ توفیقی روی آنتن شبکه یک سیما است و در میان بازیگران اسم و رسم دار این سریال، مینا وحید با نقشی متفاوت و ویژه می درخشد .

به نظر می رسد این سریال تلویزیونی جزو  آثار پر مخاطب این روز های تلویزیون محسوب شود .

مرد لبخند هفته؛ اکبر عبدی

اکبر عبدی بازیگر بی مثال کمدی سینمای ایران قطعا یکی از چهره های ماندگار عرصه بازیگری است که با کارنامه ای سنگین سال ها روی صحنه تئاتر، روی آنتن تلویزوین و روی پرده سینما ها درخشیده است. او که در کارنامه اش دو سیمرغ بلورین برای «مادر» علی حاتمی و «خوابم میاد» رضا عطاران دیده می  شود برای فیلم «نان، عشق، موتور 1000» ساخته ابوالحسن داوودی نامزد جایزه بازیگری از جشنواره بیستم فجر شد.

این هنرمند اردبیلی متولد 4 شهریور 1339 است که کماکان می درخشد.

متولدین هفته؛ از محسن کیایی تا پریناز ایزدیار

هفته پر تولدی را پشت سر گذاشتیم اما به احترام خانواده سینما و همه مردم کشورمان که عزیزانشان را این روزها از دست داده اند و یا در بستر بیماری می بینند به یک تبریک بسنده می کنیم.

امین زندگانی زاده 5 شهریور 1351در تهران

محسن کیایی زاده 6 شهریور 1360 در تهران

پریناز ایزدیار زاده 8 شهریور 1364 در بابل

سیما تیرانداز زاده 9 شهریور 1349در تهران

سهیلا رضوی زاده 9 شهریور 1333در تهران

امیر جعفری زاده 10 شهریور 1353 در تهران

رویا میرعلمی متولد 10 شهریور1357 در قزوین

آقای خاص هفته؛ حسین پناهی

حسین پناهی جز معدود هنرمندانی بود که در حوزه های مختلف عرصه هنر دستی بر آتش داشت و هنوز سال ها بعد از پرواز ابدی اش جملات قصار او نقل محافل مجازی و واقعی است. این بازیگر، نویسنده و شاعر که جزو هنرمندان محبوب داوود میرباقری محسوب می  شد به اعتقاد بسیاری از اهالی هنر مردی تکرار نشدنی است که هم در دوران زندگی، هم در نحوه مرگ و هم پس از فوتش مدت ها بر سر زبان ها بود و بی تردید نام و خاطره او سال ها زنده خواهد بود.

پرواز در سکوت هفته؛ صادق صفایی

صادق صفایی که با فیلم سینمایی از «کرخه تا راین» ابراهیم حاتمی کیا شناخته شد و سال ها در عرصه تئاتر به عنوان بازیگر، کارگردان و حتی مدرس فعالیت می کرد در سن 59 سالگی بر اثر سکته قلبی درگذشت  تا در مشهد کنار پدر و مادرش آرام بگیرد.

صفایی در آثار  مختلفی از جمله قاعده بازی سفر سرخ خوابگاه دختران و ...... جلوی دوربین رفت و در نمایش های متفاوتی از جمله باران اگر بخواهد به کارگردان آرش آبسالان روی صحنه تئاتر رفت.

روحش شاد و یادش گرامی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تئاتر تلویزیون جامعه شبکه های اجتماعی خانواده برنا سینمای ایران علی حاتمی مرگ فیلم سینمایی سکته قلبی بازی دوربین اکبر عبدی تلویزیون تولد مشهد مقدس فیلم سریال بازیگر شاعر امین زندگانی کمدی شهرزاد حسین پناهی امیر جعفری طنز سیما تیرانداز نویسنده پریناز ایزدیار سیمرغ سیمرغ بلورین محسن کیایی بهرنگ توفیقی از کرخه تا راین امام هشتم کاظم هژیر آزاد رویا میرعلمی کرونا سریال افرا زخم کاری صادق صفایی مینا وحید سهیلا رضوی کاظم هژیر آزاد سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۷۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار

تصمیم دولت برای حمایت از اقشار آسیب پذیر در بازار کالاهای اساسی، نهاده‌های دامی، دارو و تجهیزات پزشکی اگرچه هدف پشتیبانی از مردم را دنبال می کرد، اما به مرور زمان با رانت ارزی که به طور طبیعی به دلیل اختلاف قیمت دلار نیما با بازار آزاد که یک مشکل سنواتی و سنتی است، شکل گرفت؛ اقلام مشمول دریافت این ارز محدودتر شدند و حالا فاصله بین دلار نیما با نرخ غیررسمی، مشکلات بیشتری را نمودار ساخته است که به خصوص در میان شرکتهای بورسی، سر و صدای زیادی به‌ پا کرده و پس لرزه های آن به سهامداران هم رسیده است؛ پس شاید زمان آن رسیده که دولت در این راستا تصمیم جدی تری بگیرد. 

رجا ابوطالبی در اقتصادآنلاین نوشت: افزایش نرخ دلار آزاد و سرکوب آن در تمامی دولتها مسبوق به سابقه بوده است. افزایشی که در سال های اخیر منجر به رشد فاصلۀ این دو نرخ شده و چالش های زیادی را به وجود آورده است، به نحوی که افزایش انگیزه واردات فارغ از نیاز تشدید کرده و در نهایت، منجر به کاهش شدید تراز تجاری کشور شده و طبیعتأ این مسأله موجب افزایش نرخ دلار آزاد در سال‌های آتی خواهد شد.

در این میان، اگرچه بازار غیررسمی ارز در هیچ کشوری به وسعت ایران شکل ندارد و به رسمیت شناخته نمی شود، اما به هر حال واقعیتی است که حداقل در ۵ دولت گذشته و فعلی وجود داشته و ادامه هم یافته است و متاسفانه بازار را هم تحت تاثیر قرار داده است، به نحوی که بسیاری از مواد اولیه تولید و خطوط کارخانجات، با احتساب ارز آزاد محاسبه می شود و نرخ نیمایی جایگاهی در محاسبات ندارد.

در واقع، صنایع کشور تمام هزینه‌های خود را با نرخ دلار آزاد پرداخت کرده؛ اما در نقطه مقابل به علت سیاست‌های رفع پیمان سپاری ارزی و بازگشت ارز صادراتی، ناگزیر مجبور به بازگشت ارز خود با نرخ نیمایی هستند؛ پس طبیعتا این اختلاف زیاد بین این دو نرخ، علاوه بر ایجاد رانت برای عده‌ای خاص به خصوص برای اشخاصی که به منبع دلار نیما دسترسی دارند، سود شرکت‌ها و صنایع را کاهش داده و در صورت تداوم این روند، انتظار نابودی بعضی از شرکت‌ها نیز دور از ذهن نیست.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که اختلاف ۲۰ هزار تومانی بین دلار آزاد و نیما، بیشترین ضربه را به دو صنعت بورسی کشور یعنی صنایع شیمیایی و پتروشیمی و آهن و فولاد می‌زند و زیانی بالغ بر ۵۰۰ همتی را متحمل اقتصاد کشور می‌کند.

این برآورد زیان را حتی می‌توان در صورت‌های مالی شرکت‌ها جست‌وجو کرد؛ جایی که در تمام صنایع، حاشیه سود اکثر نمادهای بازار در سراشیبی سقوط قرار دارند و ادامه این روند برای هیچ اقتصادی مطلوب نیست.

تاثیر این اختلاف به حدی است که تمام فعالین صنعت در خصوص عواقب آن ابراز نگرانی کرده‌اند؛ به‌طوری که حتی مهدی پورقاضی، عضو سابق اتاق بازرگانی تهران معتقد است نیرویی فرای ۳ قوه جلوی کاهش این اختلاف ایستاده است؛ البته وقتی سیاست‌های برخی نهادهای دولتی را دنبال می‌کنیم، متوجه می‌شویم که واقعا انگیزه‌ای برای تک نرخی کردن دلار وجود ندارد؛ چراکه در بعضی از روزها و در اقدامی نمادین تنها ۱ ریال قیمت دلار نیما افزایش می یابد.

حال اگر این اختلاف به صفر برسد چه تغییری در ارزش بازار صنایع به‌وجود خواهد آمد؟

در صورت از بین رفتن کامل اختلاف بین دلار آزاد و نیما، هزینه‌ی تحمیلی به شرکت‌ها کاهش می‌یابد، جریان نقدی مناسبی وارد صنایع شده و بازاریابی و میل به صادرات و فروش افزایش می‌یابد و دولت نیز با رصد دقیق کوتاژهای صادراتی می‌تواند منابع خود را تامین کرده و جیب رانت خواران از این فربه‌تر نمی‌شود.

تصویر زیر برآورد تقریبی افزایش ارزش بازار صنایع در صورت تک نرخی شدن دلار را به نمایش می‌کشد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی هنرستان‌های مهارتی در جوار دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • راه اندازی بزرگ‌ترین هنرستان جوار صنعت کشور در مرکزی
  • صدور هشدار نارنجی دریایی در هرمزگان/آخر هفته دریا مواج خواهد بود
  • خدمات جهاد سازندگی ماندگار است
  • فروش میلیاردی یک تئاتر در دو هفته
  • خاطره بامزه آقا رشید از حرم امام رضا (ع) (فیلم)
  • (ویدئو) خاطره بامزه آقای بازیگر از معلمش در «صداتو»
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز
  • همکاری دوباره دو بازیگر سریال خانه به دوش | عکس